Krudtugler - for piger og drenge 4-6 år

Tirsdag kl. 17.00-18.00 (start uge 36)
Hallen ved Kerteminde Efterskole     

Elsker du at klatre, hoppe, løbe og lege? Så vil vi byde dig velkommen til Krudtugle gymnastik i Drigstrup. Vi kan tilbyde en time hvor vi brænder krudt af på en stor forhindringsbane, ved lege og ved gymnastik til musik. Vi træner grundmotoriske færdigheder som kryb, kravl, hop, hink, dreje, balance osv. Vi træner børnene på det niveau de er, men vil gennem året øge niveauet, så de gennem leg kan lave kolbøtter, få et rigtigt afsæt i trampolin, landing efter spring samt rotationer. 

Vi vil arbejde hen imod en opvisning i marts, som plejer at være sjov og hyggelig. Er du klar til at vinke farvel til mor og far for en kort stund, så kom og vær med for fuld musik. Bemærk at holdet er uden forældre. De første gange må forældre gerne være med, men herefter skal barnet kunne være med alene. Ønsker barnet at have mor eller far med, anbefaler vi Familieholdet. 

Vi glæder os til at se jer
Agnethe, Mazal, Mie, Mie, Signe, Astrid & Karla

Pris: kr. 450 for hele sæsonen.
Der skal yderligere påberegnes ca. kr. 150 til køb af opvisningstøj. 

TILMELD HER


Instruktører

Holdfoto fra opvisning Drigstrup GF marts 2020


Billeder fra opvisningen marts 2020Drigstrup Gymnastikforening / Hans Schacksvej 409 / 5300 Kerteminde / CVR 71747417 / Tlf. 93 50 76 27 / drigstrupgf@gmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk