NØF Juniorhold

Fra 7. kl. og opefter (6. kl. kan deltage på holdet, hvis man går på et andet lokalhold for 6 kl.) 
Mandag kl. 18.30-20.00 (start uge 36)
Hallen ved Kerteminde Efterskole

NØF juniorhold er et spring/rytme, hvor der især vil være fokus på god og sjov opvarmning, grundtræning og grundtekniker. Træningen vil omfavne hver enkelt gymnasts niveau fra basisspring og op i de mere avancerede spring. Der vil være stor fokus på at udvikle gymnastens springkompetencer både inden for teknik og læring af nye spring, hvortil de grundlæggende springtekniker vil være basis for videreudvikling.
Vi sætter stor pris på smil, seriøsitet, gå-på-mod, humor og socialt samvær. Vi er et opvisningshold der tager rundt til opvisninger hos lokalforeninger med mulighed for tilføjelse af nogle flere opvisninger. Derfor vil der også være lidt fokus på rytmisk gymnastik op mod opvisningssæsonen, men springgymnastikken vil være i højsædet.

Nordøstfyns Juniorhold er et hold gymnastikforeningerne Drigstrup, Hindsholm, Kerteminde, Kølstrup-Rynkeby og Munkebo står sammen om.

Håber vi ses!
Emily, Peter, Jakob og Oliver

Pris: kr. 600 for hele sæsonen.
Der skal yderligere påberegnes køb af opvisningstøj. 

TILMELD HER


InstruktørerDrigstrup Gymnastikforening / Bakkegårdsvej 26 / 5330 Munkebo / CVR 71747417 / Tlf. 30 26 49 45 / drigstrupgf@gmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk