Nordøstfyns Junior-/Ynglingehold

Fra 7. kl. og opefter (6. kl. kan deltage på holdet, hvis man går på et andet lokalhold for 6 kl.) 
Mandag kl. 18.00-20.00 (start uge 36)
Hallen ved Kerteminde Efterskole

På holdet vil træningerne have fokus på en effektiv opvarmning, hvor der især vil være fokus på grundtræning, blandet med alternativt træningsindhold som både kan være hårdt, humoristisk og anderledes. Træningen vil være målrettet og effektiv, hvor den enkelte gymnast får lov at udvikle sig uanset hvilket niveau man starter på.

Rytme gymnastikken vil have fokus på almindelig grundtræning og styrke, men samtidig nye øvelser, udfordringer og bevægelser, som er rettet mod opvisningerne til foråret.

På springsiden vil der være fokus på grundlæggende spring, men også bygge videre på de mere udfordrende spring.

Vi sætter stor pris på smil, seriøsitet, gå-på-mod og socialt samvær.

Vi er et opvisningshold der tager rundt til opvisninger hos lokalforeninger og et par rundt på Fyn. Det forventes derfor at du prioriterer træningen, da der hver gang vil være fokus mod opvisningerne til foråret (ca. 7 opvisninger).

Nordøstfyns Junior-/Ynglingehold er et hold, som gymnastikforeningerne i Kølstrup-Rynkeby, Munkebo, Kerteminde, Hindsholm og Drigstrup står sammen om.

Line, Pernille, Katja, Lærke, Peter, Jakob & Morten

Pris: kr. 500 for hele sæsonen.
Der skal yderligere påberegnes ca. kr. 450 til køb af opvisningstøj. 

TILMELD HER


InstruktørerDrigstrup Gymnastikforening / Hans Schacksvej 409 / 5300 Kerteminde / CVR 71747417 / Tlf. 93 50 76 27 / drigstrupgf@gmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk